TUIN

TUIN

Uw tuin is het visitekaartje van uw huis. De tuin is het eerste wat gasten zien wanneer ze op bezoek komen. Het is dan ook fijn als uw tuin er verzorgd en netjes uitziet. Bouwbedrijf Haarsma is hiervoor een uitstekende keuze, omdat wij in ons team kundige vakmensen hebben op dit gebied.

Timmerman

Voor uw tuin is een timmerman natuurlijk de aangewezen persoon om aan de slag te gaan. Een tuin bestaat namelijk lang niet alleen maar uit planten, maar voor een groot deel ook uit andere onderdelen, zoals schuttingen, hekken, carports, veranda’s of een knus tuinhuisje om uw tuinmeubelen en -kussens op te slaan in de winter. Die zijn de basis van de tuin. Deze basis moet goed zijn zodat uw tuin helemaal tot zijn recht komt. Onze timmerman zal een heerlijk paradijsje voor u maken om van te genieten.

VAN BEGIN TOT EIND

Timmerwerk in de tuin
Uw timmerman van Bouwbedrijf Haarsma maakt en plaatst de mooiste schuttingen van het beste materiaal dat weer en wind doorstaat. U kunt kiezen uit allerlei soorten, kleuren en maten. Wilt u een mooie hoge schutting zodat u er planten langs kunt laten groeien? Of kiest u voor een lage variant voor meer licht en ruimte? Wij helpen u met het creëren van uw droomtuin. Ook voor overkappingen, zoals carports en veranda’s is Bouwbedrijf Haarsma uw vertrouwde adres. Met de timmerman bespreekt u wat de beste keuze is voor uw tuinwensen.

Tuinhuisje

Misschien wilt u een mooi tuinhuisje om uw tuinmeubels en andere spullen in op te bergen? Dat kan ook. Wij zijn er graag om u te helpen dit te realiseren. De timmerman van Bouwbedrijf Haarsma bouwt en plaatst elk tuinhuisje op de gewenste plek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan het hele jaar voor u klaar.