• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

BADKAMER

BADKAMER

Wilt u uw badkamer verbouwen? Een badkamer is een plekje om heerlijk tot rust te komen, dus u wilt natuurlijk het beste resultaat. Bouwbedrijf Haarsma realiseert uw prachtige nieuwe badkamer.

Badkamer verbouwen

Als u een badkamer gaat verbouwen, komt daar een heleboel bij kijken. U moet nadenken over de opstelling, maar ook rekening houden met het leidingwerk. Bouwbedrijf Haarsma denkt met u mee en neemt u al het werk uit handen. In een pakket op maat regelen wij alles wat nodig is om de badkamer te (ver)bouwen naar uw wensen en ideeën.

Wij verzorgen alles
Wij hebben adressen om tegels en sanitair uit te zoeken, maar verzorgen natuurlijk ook het installatiewerk. Onze vakmensen sluiten alle elektra degelijk en veilig aan, evenals de sanitaire voorzieningen. Ook voor al het schilderwerk kunt u bij Bouwbedrijf Haarsma terecht. Of u nu kiest voor strak wit of een vrolijke kleur, alles kan.

INTERIEUR BADKAMER

Interieur van uw badkamer

Wilt u graag nieuwe tegels, ander sanitair of een prachtige kunststofvloer met of zonder vloerverwarming? Heeft uw douchecabine of bad nieuwe voegen of kitranden nodig? Bij ons kunt u voor elke klus terecht. Wij leveren en monteren tegels, sanitair, epoxy giet- of troffelvloeren en we denken bij elke stap met u mee. Als u een bad of dubbele stortdouche wilt, of juist iets wilt verwijderen, dan doen we dat in no-time voor u en bouwen het weer prachtig op. Voor u het weet kunt u heerlijk genieten van een badkamer met klasse.

Vrijblijvend gesprek
Wilt u de badkamer verbouwen maar weet u niet hoe u dit het beste kunt aanpakken? Geen zorgen. Onze specialisten helpen u uitstekend. In een vrijblijvend gesprek nemen we uw wensen met u door om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!