• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

RENOVATIE

RENOVATIE

Denkt u aan renovatie van uw pand of woning? Als er onderdelen aan uw huis zijn die in verslechterde staat verkeren, bijvoorbeeld aan uw dak, staat Bouwbedrijf Haarsma voor u klaar.

Renovatie
Renovatie of renoveren is het herstellen of deels vernieuwen van een bestaand pand, zodat het weer bruikbaar en veilig is. Voor elke renovatie, groot of klein, is Bouwbedrijf Haarsma de perfecte keuze. Samen bekijken we uw plannen en bespreken we hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Wij isoleren uw dak, leggen oude dakpannen weer op hun plek of plaatsen nieuwe dakpannen op het dak. Ook doen wij aan asbestsanering en het schoonmaken van dakgoten. Daarnaast vervangen we dakgoten in verschillende materialen zoals kunststof, hardhout, koper, zink, et cetera. Geen dak is ons te hoog.

Verbouwen
Ook voor alle verbouwingen bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Wilt u de zolder verbouwen tot een extra slaapkamer en zo de waarde van uw huis verhogen? Wilt u een extra toilet op de eerste verdieping of uw badkamer voorzien van nieuw sanitair of tegels? Of denk aan het plaatsen van schuifdeuren naar uw achtertuin, zodat u die met mooi weer lekker open kunt zetten? Wij pakken uw renovatie graag op en zorgen voor een prachtig en duurzaam resultaat.

VERBOUW

Onderhoud
Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent als er kleine schades of gebreken ontstaan. Zo kunt u een hoop kosten vermijden. Soms is het voldoende om een onderdeel te vervangen en dan kan het er weer een tijd tegenaan. Wij regelen dit voor u. Ook binnen in huis ontstaat natuurlijk slijtage, een huis is immers om in te leven. Met het juiste onderhoud en tijdige renovatie blijft uw huis ‘gezond’.

Contact

Heeft u vragen over een mogelijke renovatie of wilt u uw wensen aan ons voorleggen? Neem dan vooral contact met ons op!