• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

NIEUWBOUW

NIEUWBOUW

Voor elke vorm van nieuwbouw kunt u bij ons terecht. Denk aan het huis van uw dromen, een prachtig kantoor of een functionele loods. Onze ervaren werknemers zetten uw wensen om in een plan van aanpak met een geweldig eindresultaat. U heeft de controle en alle wensen zijn bespreekbaar.

Nieuwbouw
Heeft u altijd al gedroomd van een prachtig nieuwbouwhuis? Wilt u zelf kunnen bepalen hoe de inrichting eruit ziet, waar de keuken komt en op welke plek de stopcontacten zitten? Die vrijheid biedt Bouwbedrijf Haarsma u. In ieder nieuwbouw project heeft u de touwtjes volledig in handen en helpen we u met uw ideeën.

Loodsen en kantoren
Bouwbedrijf Haarsma bekleedt ook bedrijfspanden en loodsen. Wij isoleren alles en zorgen voor de complete indeling van het pand. Denk hierbij aan het plaatsen van kantoren, maar ook aan de sanitaire voorzieningen in ieder gebouw. Alles wordt gebouwd van duurzame materialen waar u trots op kunt zijn. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan voor u aan de slag om het project tot in de puntjes af te werken.

VAN BEGIN TOT EIND

Alles geregeld 
Bouwbedrijf Haarsma regelt alles voor u bij nieuwbouw: het adres om tegels en sanitair uit te zoeken, het installatiewerk zoals elektra, en het aansluiten van al uw sanitaire voorzieningen, maar ook bijvoorbeeld de schilderwerkzaamheden. Daarnaast regelen wij een bouwvergunning wanneer die nodig is. Natuurlijk bent u vrij om zelf alles te regelen, als u dat liever hebt; alles is mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Als u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden met betrekking tot nieuwbouw, neem dan direct contact met ons op. Wij komen gratis bij u langs om uw plannen te bespreken en samen met u te bekijken wat er mogelijk is. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende offerte waar alles duidelijk in omschreven staat. 
U kunt uw vragen over nieuwbouw ook e-mailen naar: info@bouwbedrijfhaarsma.nl.