• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

STORMSCHADE

STORMSCHADE

Storm en spoed
In Nederland kan het weer wel eens onstuimig zijn. Soms komen we heftige najaarsstormen tegen of heeft uw huis het zwaar te verduren door forse regenval. Het kan dan zijn dat er schade ontstaat. In situaties waar spoed is, kunt u direct rekenen op de hulp van Bouwbedrijf Haarsma voor een reparatie.

Stormschade
Tijdens een storm kunnen er onderdelen los komen, kunnen dakpannen van uw dak waaien of kan er andere schade ontstaan. Dan is een reparatie op zeer korte termijn erg belangrijk, zodat er geen verdere (water)schade aan uw huis of pand ontstaat. Bouwbedrijf Haarsma staat 24/7 paraat om uw reparatie uit te voeren, zeker als er spoed is. Door er op tijd bij te zijn, voorkomt u ergere problemen. Vaak kan iets gemakkelijk en vlot worden gerepareerd.

Spoed
Zodra u ontdekt dat u met spoed een reparatie nodig heeft, neem dan direct contact met ons op! Wij zoeken dan snel naar de juiste oplossing. Wij zijn voor spoed en calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar. Bel ons op 0517-398107 zodat we meteen voor u aan de slag kunnen. Wij rijden zo snel mogelijk naar u toe.

SPOED

Andere schade
Ook als er bijvoorbeeld lekkage aan een raam is ontstaan of als u brandschade heeft, staan wij voor u klaar. Heeft u waterschade? Wij herstellen dit met spoed voor u. Een huis ‘leeft’, vooral als er veel natuurlijke materialen zijn gebruikt. Er ontstaat slijtage, dat hoort erbij, maar het is dan van belang om deze te repareren zodat de slijtage niet verder gaat. Wij kunnen met ons team van vakmensen uw schade perfect herstellen en uw huis weer in goede staat terugbrengen.

Contactgegevens

Heeft u met spoed een reparatie nodig of wilt u meer weten over onze herstelwerkzaamheden? Stuur ons dan een e-mail naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl of bel ons op.