• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

HORECA

HORECA

Bouwbedrijf Haarsma is ook voor de horeca een uitstekende keuze. Voor alle soorten restaurants en cafés kunnen wij veel betekenen, omdat wij als bouwbedrijf veel ervaring hebben in de horeca.

Biljartliften

Een café dat bijvoorbeeld beperkt ruimte heeft, maar tóch een biljart wil plaatsen is bij Bouwbedrijf Haarsma aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u genoeg ruimte overhoudt voor uw gasten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kelders voor het biljart. Om het biljart onder de vloer te laten verdwijnen installeert ons bouwbedrijf een prachtig systeem: een biljartlift. Zo hebben uw klanten toegang wanneer dat uitkomt, maar kunt u het ook netjes wegwerken als dat nodig is. Ideaal voor kleinere gelegenheden in de horeca.

BILJARTLIFTEN

Bar of keuken

Bouwbedrijf Haarsma kan een mooie bar in alle mogelijke soorten en maten creëren. In de horeca is de sfeer erg bepalend voor uw gasten. Wilt u mooi donker hout voor een warme sfeer of juist een lichte kleur om een frisse look te krijgen? Wat u maar wilt, wij kunnen het voor u maken. Uw bar krijgt de gewenste uitstraling waar uw klanten van genieten. Of het nu een grote of kleine bar betreft, alles is mogelijk.
Ook leveren en plaatsen wij professionele keukens in de horeca, allemaal van de beste materialen en keurig gemonteerd. Wij regelen alles vanaf de eerste stap tot de laatste schroef en denken graag met u mee.

Opties

Wellicht heeft u zelf al ideeën. In dit geval bespreken wij graag met u samen de opties voor uw plan. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden met u door en maken een heldere en vrijblijvende offerte op maat. Voor alle andere vragen met betrekking tot de horeca zijn wij uiteraard altijd beschikbaar. Neem gerust contact met ons bouwbedrijf op. Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl of bel 0517 – 398107.