• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

KOZIJNEN

KOZIJNEN

Kozijnen zijn raamwerken waarin een raam, deur of ander element wordt aangebracht. Ze zijn onderdeel van een gevel of wand, maar ze hebben geen dragende functie. Meestal zijn kozijnen gemaakt van hout, metaal of kunststof, afhankelijk van de plaats. Voor de beste kozijnen, zowel voor ramen als deuren, kunt u uiteraard bij Bouwbedrijf Haarsma terecht.

Kozijnen
Wij leveren kozijnen in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium. Deze kunnen in alle maten geleverd worden en wij plaatsen ze voor u. Alles is mogelijk; van een rooster voor een goede ventilatie tot kiepramen. Daarnaast leveren we als extra optie zonwering in glas. De zonwering zit tussen het glas waardoor het niet vies kan worden en niet kan beschadigen. Dit is in diverse kleuren verkrijgbaar voor een prachtig resultaat.
Bouwbedrijf Haarsma kan uw oude houten kozijnen natuurlijk ook repareren met componenten om houtrot op te lossen. Zo kunnen uw versleten kozijnen weer jaren mee en zien ze er weer keurig uit.

VAN BEGIN TOT EIND

Deuren

Ook voor deuren bent u bij Bouwbedrijf Haarsma aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen alle deuren binnen- en buitenshuis. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment en de deuren zijn verkrijgbaar in alle prijscategorieën. Uiteraard voorzien wij uw nieuwe deuren van passend hang- en sluitwerk dat er keurig uitziet en veilig afsluit. Buitendeuren die wij voor u plaatsen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet u zeker dat uw huis de allerbeste deuren heeft die aan de nieuwste eisen voldoen.

Mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van deuren en kozijnen? Wilt u weten wat Bouwbedrijf Haarsma voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl of bel ons op 0517 – 398107.