• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

AANBOUW

AANBOUW

Wanneer u nadenkt over een aanbouw, zoals een serre of een bijkeuken, bent u bij Bouwbedrijf Haarsma op de goede plek. Onze vakmannen leveren een fantastisch resultaat waar u nog lang van geniet.

Aanbouw
U kunt uw woning op verschillende manieren uitbreiden. Denk maar aan een extra slaapkamer of het verlengen van de keuken, maar ook het vergroten van de woonkamer of een werkkamer op het dak van de garage maken. Op deze manier vergroot u de waarde van uw huis. U creëert immers meer vierkante meters en dat is altijd goed voor de waarde. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden om uw huis ruimer te maken. We proberen met al uw wensen rekening te houden, zodat er een plan ligt waar u tevreden mee bent.

MEER INFORMATIE

Eén contactpersoon
Als u uw aanbouw door ons laat uitvoeren, betekent dat dat wij alles voor u uit handen nemen. Wij regelen vergunningen voor de aanbouw als dat nodig is. Wij doen het tekenwerk, geven advies over duurzame bouwmaterialen binnen uw budget en wij regelen de installateur, schilder en andere vakmensen voor uw klus. U heeft een vaste contactpersoon en alles wordt voor u geregeld zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op deze manier heeft u één vast aanspreekpunt en weet u altijd wat u kunt verwachten.

Meer informatie

Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn of als u vragen hebt over de uitvoer van uw aanbouw, neem dan vooral contact met ons op. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en bepalen we welke acties we gaan ondernemen om uw klus te klaren. We maken voor u een vrijblijvende offerte waarin duidelijk zichtbaar is wat alles inhoudt. Wilt u alvast meer informatie? Stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl of bel ons op 0517 – 398107.