• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

De gevel van een gebouw is het gedeelte dat van buitenaf zichtbaar is, met uitzondering van het dak. Aan de straatzijde heet het de ‘voorgevel’ en daarnaast zijn er de ‘zijgevels’ en de ‘achtergevel’. Gevels zijn meestal gemaakt van steen, glas, hout of metaal en er kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen voor de verschillende delen van de gevel. Bouwbedrijf Haarsma heeft een enthousiast team van ervaren werknemers die voor u de beste gevelbekleding regelen.

Gevelbekleding
Natuurlijk is een gevel meer dan alleen het gevelpaneel. Ook de folies, de middelen om de materialen te bevestigen en de achterconstructie zijn erg belangrijk. Om het beste resultaat te krijgen werkt Bouwbedrijf Haarsma alleen met kwalitatief sterke producten zodat uw gevelbekleding lang meegaat. Wij adviseren u over de materialen en producten, maar ook over montage en de bewerkingen. Een gevel en daarmee de gevelbekleding staat bloot aan alle weersomstandigheden en deze onderdelen moeten daarom goed onderhouden worden. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst.

VAN BEGIN TOT EIND

Complete gevel

Voor uw complete gevel bent u bij Bouwbedrijf Haarsma op de juiste plek. U kunt rekenen op een strakke afwerking van de gevelbekleding zodat uw huis of pand er weer piekfijn uitziet. Wij regelen alles voor u, van voorbereiding tot montage. U heeft nergens meer omkijken naar! Duurzame gevelbekleding van de beste materialen dat er mooi uit blijft zien, wat wilt u nog meer?

Informeren

Wij informeren u graag over gevelbekleding en bespreken met u samen wat het beste plan van aanpak is voor uw klus. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met ons op. U doet dit door een e-mail te sturen naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl, maar uiteraard staan wij ook telefonisch altijd voor u klaar. Bel dan naar 0517 – 398107.