• Ma - Zat: 7:00 - 17:00
  • (0517) 39 81 07

Over ons

Over Bouwbedrijf Haarsma

werkplaats-vanuit-de-lucht-1

Bouwbedrijf Haarsma

Sinds 2004

Bouwbedrijf Haarsma is een veelzijdig bouwbedrijf met een sterk team van ervaren medewerkers. Wij zijn ons bedrijf in maart 2004 gestart. Sinds die tijd hebben we aan veel mooie projecten gewerkt, zoals de bouw van nieuwe woningen en renovatie van bedrijfshallen. Ook hebben we met plezier diverse klussen uitgevoerd bij klanten thuis.

Haarsma wagenpark

Onze naam

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we een belangrijk thema bij Bouwbedrijf Haarsma. Duurzame materialen gaan langer mee en zijn beter voor het milieu. Als aanbieder van het initiatief Meer met Minder ondersteunen wij u met informatie over energiebesparing en voeren we energiebesparende werkzaamheden uit. We kijken graag naar het hele plaatje: als u toch het dak gaat isoleren, voeg dan meteen dakisolatie toe zodat u kosten bespaart.

Franeker

Wij zijn als bedrijf sterk geworteld in het mooie Franeker. Bouwbedrijf Haarsma is betrokken bij lokale sportclubs, werkt mee aan de Sinterklaasintocht en de Agrarische Dagen. Zo blijven wij een echt Franeker bedrijf dat in contact staat met de regio.

Vertrouwd en nuchter
U krijg bij Bouwbedrijf Haarsma te maken met één contactpersoon, zodat u altijd weet wie u aan de lijn heeft. We werken met vaste werknemers die alle kunde in huis hebben om elke klus tot in de puntjes uit te voeren. Vaste gezichten en vertrouwdheid voor onze klanten vinden we belangrijk, maar we zijn ook voorstanders van ‘gewoon aanpakken’. Wij zijn een nuchter bedrijf dat er helemaal voor gaat, zonder kleine lettertjes of geneuzel in de kantlijn.

Op het gebied van verbouw, onderhoud, aanbouw en renovatie zijn we van alle markten thuis. Ook bieden we totaalpakketten aan zodat de klant niet bij meerdere bedrijven verschillende offertes hoeft aan te vragen.
Voorbeeld: U wilt een nieuwe badkamer, wij kunnen dan alles voor u regelen. Het adres om tegels en sanitair uit te zoeken, het installatiewerk zoals elektra en aansluiten van al uw sanitaire voorzieningen, schilderwerkzaamheden etc. Zo heeft u het contact met 1 persoon en heeft u nergens omkijken naar. Ook regelen wij u bouwvergunning, indien nodig. Natuurlijk mag de klant ook zelf alles regelen maar dat is maar net wat de klant wenst, alles is mogelijk.

Keurmerken


Als bedrijf zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland én BouwGarant. 
BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met maar liefst 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met dit keurmerk, want zo weten zij zeker dat ze met een betrouwbaar bedrijf in zee gaan dat de zaken goed op orde heeft.

  1. Kwaliteit 
Alle deelnemers worden periodiek getoetst dus u weet zeker dat u met een bonafide partij in zee gaat die zijn zaakjes op orde heeft.
  2. Garantie 
U kunt voor extra zekerheid kiezen door de garantie af te sluiten. Mocht uw aannemer zijn verplichtingen niet nakomen dan bent u daarvoor verzekerd.
  3. Vangnet 
Alle deelnemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien kunt u ook altijd bij de Servicedesk van BouwGarant terecht. U staat er dus niet alleen voor.

Laagdrempeligheid


We komen altijd bij u langs om de situatie te bekijken en wij rekenen geen voorrijdkosten. Neem dan ook gerust contact met ons op als u vragen heeft!

Mail gerust naar info@bouwbedrijfhaarsma.nl of bel ons.

WIJ ZIJN EEN GECERTIFICEERD BOUWBEDRIJF

  • buildproplus

Als bedrijf zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant.